POLÉVKA / PŘEDKRMY |
Mozzarella bufala s grilovanou feferonkou, česnekem a petrželí, pečivo |
|
219 Kč |
Carpaccio z mečouna, mix salátů a granátové jablko |
|
249 Kč |
Roastbeef s medovo-koprovou omáčkou a pečivem |
|
209 Kč |
HLAVNÍ CHODY |
Sépiové linguiny s chapadly z kalamárů, tomatová omáčka, olivy taggiasca a kapary |
|
349 Kč |
Treska "meuniere" (hříbky, brambor, lanýžový olejíček, bruschetta) |
|
419 Kč |
Steak z mečouna na grilu, květákové pyré s bylinkovým máslem a grilovanými cherry rajčátky daterino |
|
519 Kč |
Rib eye steak s fazolemi borlotti restovanými na lardu di colonata s tomaty a bramborem |
|
449 Kč |
DEZERTY |
Domácí citronový sorbet s proseccem |
|
105 Kč |
Sněhové pusinky s mascarpone krémem, čerstvým ovocem a bombardino likérem |
|
115 Kč |
Publikováno: 26. 7. 2019 11:34