POLÉVKA / PŘEDKRMY |
Rybí polévka |
|
79 Kč |
Tatarák z mečouna se sučenými tomaty, kapary a domácí foccaciou |
|
239 Kč |
Carpaccio z mečouna, dresink z citrusových plodů a mučenky, granátové jablko |
|
249 Kč |
HLAVNÍ CHODY |
Lanýžové taglioliny s hříbky a lanýžovým olejíčkem, sypané parmezánem |
|
299 Kč |
Domácí sépiové gnocchi "seafood" (chobotnice, krevety, cozze) s tomaty a kapary, česnekovou pěnou a parmezánovou strouhankou |
|
319 Kč |
Mník mořský s omáčkou meuniere (hříbky, cozze, lanýžový olej, brambor) |
|
399 Kč |
Grilovaný mečoun steak s omáčkou z pečených paprik, bramborové pyré s citrónovou kůrou a omáčkou ze slávek |
|
519 Kč |
Striploin steak na grilu s pečeným bramborem a krémem z lesních hříbků s lanýžovým olejem |
|
448 Kč |
Publikováno: 6. 9. 2019 18:08