POLÉVKA / PŘEDKRMY |
Hráškový krém s mascarpone, bruschetta s parmezánem |
|
65 Kč |
Hovězí carpaccio s lanýži, lanýžovou majonézou a žampiony |
|
339 Kč |
HLAVNÍ CHODY |
Pizza s čerstvým lososem, špenátem a cibulí |
|
250 Kč |
Pečený filet z mníka s omáčkou z krevet, grenaille pečené v másle s česnekem a rozmarýnem |
|
359 Kč |
Nadívaná křepelka s hříbky, pyré z pečených brambor s cibulí a Lardo di Colonnata, omáčka s červeným vínem zjemněná smetanou |
|
279 Kč |
Lanýžové tagliolini s hříbky, lanýžem a lanýžovým olejíčkem |
|
369 Kč |
Diamond steak (květová špička) s lanýžovou omáčkou, pastiňákovým pyré a lanýžem |
|
529 Kč |
DEZERTY |
Dortík s vanilkovým krémem, malinami a lískovými ořechy |
|
109 Kč |
Publikováno: 22. 11. 2019 14:04